Hemma igen!

Så var man hemma efter en långweekend i Stockholm! Det var skönt att komma iväg men oxå skönt att komma hem!

På torsdagen när vi kom fram åkte vi till Nacka Forum direkt efter incheckning. Centrumet hade växt enormt sen det öppnade och vi var där (vi bodde strax bredvid), där blev det i allafall lite shopping och käk. Mega trötta som vi var efter ett antal timmar upp blev det en snabb dricka i hotellbaren och sen nanna kudden.

Fredagen började med hotellfrukost, den var god men tyvärr var det så mkt folk så man kom inte åt allt och så var det lite rörigt tyckte jag, man fick gå igenom tre rum för att få med allt. Efter frukost var det dags att inta stan! Det blev shopping och barnen var dom som fick! Sällan ;-)! På kvällen promenerade vi till Gamla stan och käkade på restaurang, blev lite besviken på maten faktiskt. Men annars är det himla härligt att promenera där!

På lördagen skulle Micke fota bröllop så han sa hejdå vid 9.30, vi andra käkade lite frukost och gick sen till stan och shoppade lite till ;-)! För en gångs skull handla jag lite till mig oxå! På eftermiddan åkte vi in till Gröna lund, Sandra och Simon köpte åkband och åkte satan, vi andra var inte jätte sugna på att åka! Ella var helt lyrisk och ville åka hela tiden!

Söndag- dags att åka hem, men först en runda till Skansen. Ella tyckte det var jätte roligt men vi andra var väl måttligt roade, men så var det oxå för Ellas skull vi var där! Efter 3 timmar på Skansen så startade resan hem mot Mörarp!
En mkt trevlig resa!

Just det! Stackars Meffi som låg på sjukhus i Grekland igår på grund av en dum magbakterie! Tänker på dig Sister!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hon e pk igen, imorgon får hon börja äta vad hon villigen.!

2009-07-13 @ 21:00:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0