varmt

Idag har det varit full rulle här, på fm var vi ute hos Linda på Sagobrunnen och hälsade på och efter det for vi hem och käkade lite lunch. Efter lite mat i magen gick vi till bvc och mätte och vägde Linus för att sedan ha träff med föräldragruppen.
Så fort Micke kommer hem blir det middag hos fam. Borgelin.

Vill bara tillägga att om man bara ska lägga ut otrevliga och elaka kommentarer kan man låta bli!
Förstår inte att främmande människor kan komma och yttra elakheter om nån som man inte känner!

Vad f*n hände nu....

Just det sa min dotter igår när hennes Pippi film haka sig. Det är så man skäms ;-), får nog vakta våra tungor!

Annars idag så är det Stephaniés födelsedag, hon fyller 19 år och vi har varit där och firat henne! Men innan vi åkte dit var Simon här och badade i poolen med Ella och sen åkte vi till väla och shoppade present till Meffie!


Pool

Idag var vi iväg och köpte en ny bikini till både mig och Ella och sen åkte vi och köpte en pool! Vi skulle köpa en lite större pool som var runt metern djup men vi har för stor lutning i trädgården och så mkt jobb för att plana ut marken kan man lika gärna lägga jobbet och gräva ner en! Så det fick bli en lite mindre pool som är 3,6 meter bred och 76 cm djup men den är lagom för Ella! Bli kanske premiär dopp imorgon om hon vågar, det är kallt!


Stranden

Idag var det premiär för stranden! Jag, Ella och Linus åkte ut till Anna, Leah, Max och Ludwig ute i Utvälinge, väl där gick vi med fullproppade vagnar och badsugna barn ut till Sandön. Ella var väldigt skeptisk när vi kom ner till vattnet för där var massor av gojs (tång) så hon vägrade gå där! Efter lite lirk kom hon i en liten stund. Det märks att hon är lik mig, en riktig badkruka! Linus låg mest och sov i vagnen, det var nog skönast för honom att göra det!

När vi sen körde hem efter 2 timmar på stranden var Ella Bellan helt slut och somnade gott i bilen! Jag själv slängde mig i duschen när jag kom hem och jag säger bara en sak! Fan va det va skönt! Lagom bränd blev jag oxå, glömde bort att smörja mig själv!

Nu bli det snart dax att börja på maten, ikväll är det fredag så det bli tacos!





Mojje!

Idag var det Ellas sista dag på förskolan, nu har hon sommarlov i 6-7 veckor och detta firade vi med att gå och kolla på Ellas stora idol Mojje! Han var på Sundspärlan och uppträdde, vi var där med Sandra och familjen Borgelin!
Ella var helt till sig!

Sol!

För ett tag sen upptäckte jag ett nytt födelsemärke och att ett gammalt förändrat sig så dagen började med att jag var hos dr:n och kollade upp dessa! Som tur är var de helt ofarliga, hon tyckte de såg mkt bra ut! Super skönt att höra för jag var värsta nervvraket, fråga Micke jag var inte rolig igår!

Sandra mötte upp mig efter dr:n och så åkte vi hem hit till Mörarp, här blev det sol och lunch på altanen! Tonfisksallad!
När vi hämtat Ella gick vi hem igen och myste i trädgården sen bar det vidare hem till mamma och pappa för at äta middag!

Tisdag

Idag känner jag mig duktig! Efter att inte ha gjort ett jota igår har jag gjort desto mer idag! När jag lämnat Ella på förskolan åkte jag och handla, och körde till Härliga Hem och lämna tillbaka stolen Ella fick i söndags så nu har hon en liten peng hon själv får spendera! När jag kom hem blev det träning och storstädning av hela hemmet, pust!

Har nu hämtat Ella så det blir nog lite mys och glass till mellis!

Färdigt!

Efter många upp och nergångar är dopet färdigt!

Det har varit en stressig och händelserik helg med midsommar, förberedelser, ångestattacker ;-) och dop, men nu är det klart!

Ett stort tack till Sandra och Micke som var här hela lördagen och hjälpte till, Ina och Magnus som hjälpte till med tårtor och tält, mamma och pappa som kom och hjälpte till när jag var hysterisk i lördags och som kom tidigt på söndagen och fixade och till faddrarna, Simon och Steffie som gjorde ett toppen jobb. Simon du var super duktig när du sjöng, fick svälja några gånger extra ;-)! Även tack till hela familjen Tannus-Jeppsson med bihang ;-) som hjälpte till efteråt med all röjning!

Älskar er!

Vill även passa på att tacka för all uppvaktning och alla fina presenter!









Så här trött blir man när ens dopdag är slut!

Midsommar!

Glad midsommar allihopa!

Idag blir det först dans runt midsommarstången och sen far vi till mor och far där det blir mat och dryck med syskon!

Jordgubbar och glass

Det var dags för midsommarfest på Ellas förskola idag, så på med regnkläderna så gick vi dit! Hon hade gjort en egen flagga, pyntat ett sugrör och gjort en egen midsommarkrans hon var så söt! När jag skulle hämta henne satt dom fortfarande och åt och till efterrätt skulle dom få jordgubbar med glass, hon var så nöjd!

På väg hem gick vi inom affären och köpte glass, för mamma ville ju oxå ha och när vi kom hem gick vi ut i trädgården och plockade 1 liter jordgubbar! Så ikväll när Micke och Ella kommit hem från Kollebäckstorp bli det efterrätt! Mums fillibabba!!!

Satt och tittade på Linus innan när han låg i sitt babygym. Han var så söt när han låg och riktigt vevade för att få fart på grejerna som hänger där! Är himla kul nu när det händer lite!


Lunch och shopping

Idag var jag och Linus i stan med Micke. Vi skulle leta efter något till Linus att ha på sig på dopet och sen äta lite lunch innan Micke skulle tillbaka till jobb.

Vi hittade en skjorta men inga byxor. Till lunch blev det en kebab med vitlöks sås. Det var mysigt men stressigt, kändes lite konstigt att inte ha med sig Ella.

Spruta

Stackars älskade lille Linus, idag var jag och Sandra på bvc med honom för att han skulle vaccineras. Han fick två sprutor, ett i var ben. Han blev super ledsen men jag tyckte ändå att han var jätte duktig för han slutade gråta relativt snabbt! När vi ändå var där passade vi på att mäta och väga honom. Han vägde 6350 g och var 64.5 cm, han har växt 4.5 cm på två veckor! Inte konstigt att han varit så hungrig, ska ta en extra vägning om 2 veckor för att se så att vikten hänger med! Tyckte det kunde vara kul att jämföra med Ella, hur lång och tung hon va, när hon var 3 månader var hon 59 cm lång och vägde 6490 g sicken liten michelin gubbe hon va! Mycket gosigt fett att gosa med hade hon!

Efter bvc åkte jag och Sandra och handla till på söndag. Tycker det är super svårt att handla till 50 pers. vet lixom inte riktigt hur mkt man ska handla! Värsta skräcken är ju att maten inte räcker!

Efter vi handlat åkte vi hem och käkade lite lunch, det blev rester från igår, spaghetti och köttfärssås. Vi hämtade Ella och sen körde vi Sandra hem. Men först åkte vi inom Blomsterpärlan, var tvungen att ha lite nya blommor!

Ikväll blir det Ugly Betty och dubbelavsnitt av Hell´s kitchen, hoppas jag pallar!

Linus 3 månader!

Idag blir Linus 3 månader! Det går så himla fort!

Eftersom dopet är på söndag har jag pysslat här hemma hela dan, putsat fönster, dammat och dylikt!

Pratade med Micke innan, det är fixat med bord och sånt! Skönt!

Imorgon ska Linus vaccineras och jag å Sandra åka och handla, blir mer att göra imorgon!


Studenten!

Igår tog som sagt syster Stephanié studenten! Ett jätte stort grattis syrran!

Trots regn och rusk hade hon ett leende på läpparna och parta som en student ska!

 




Idag har vi varit på maskeradkalas hos Isac. Ella var Törnrosa!



Grattis sister!

Idag tar min älskade syster Stephanié studenten! Ett stort GRRATTIS!!!

Hopas regnet lägger sig under dan.


stress...

Idag har det varir stressigt! Efter jag lämnat Ella gick jag till Träffen och kolla om dom hade ett plastförkläde till Steffi och det hade dom, sen gick jag snabbt hem och gav Linus mat! Sen åkte jag direkt till Familia och handla varsin kofta till mig och Ella. Jag och Linus körde hem och jag träna en runda, käka en snabb lunch, gav Linus mat (igen) och hoppade in en snabbis i duschen. Sen hämtade jag Ella och vi åkte till Toys r us och köpte en fin Törnrosa dräkt till henne, hon ska ju på maskeradkalas på lördag. Vi for vidare till stan och Marie och hämta lite blommor. När vi sen kom hem rymde jag upp lite och ställde mig och gjorde pannkakssmet.

Vid 17.30 kom prästen som ska döpa Linus och diskutera dopet. Det kändes helt ok! Eftersom vi åt när prästen gått blev det en sen middag idag så det var bara att slänga barnen i badet direkt!

Nu ligger Ella och sover och Linus ligger här hos mig och små piper lite, ska börja packa ihop allt till imorgon och sen gå och lägga mig!

Imorgon tar ju Steffie studenten!

Tack!

Idag har jag bara tagit det lugnt. Dammsugit lite och tvättat!

Faster Pia har varit här idag och hon var så snäll att hon hade med sig mat! Super skönt att slippa bry sig! Tack!

Imorgon blir det desto mer att göra! Först blir det att lämna Ella på dagis, dom ska ha lite fest. Sen blir det att köra runt och fixa lite ärenden!

Börjar få lite panik inför dopet, speciellt de bitar som Micke skulle fixa, som bord. I värsta fall får folket sitta på gräset!
Det slog mig oxå att Linus ska vaccineras på tisdag, hoppas inte att han blir kass till dopet bara! Får fixa Steffies student först sen blir det fullt krut på dopet.

seg

Är så himla seg, sitter i soffan och vill bara sova!

Fick samtal från prästen idag han kommer hit på torsdag så ska vi prata om Linus dop, han nämnde att en annan pojke oxå ska döpas då. Blev jävligt irriterad då jag sa till tantan jag bokade dag hos att vi ville ha ett eget dop, ringde och skulle säga att jag tyckte det var dåligt av dom att dubbelboka, men hon var otrevlig och så himla arrogant inte ett förlåt men vi har gjort fel fick man. AHHHH bajs!

Sitter och försöker få ihop allt!

Pocky!

Idag har det varit fullrulle från start! Alla mina gamla pocky barn var här och hälsa på + fröknar!
Det var jätte roligt att träffa alla igen och dom var snälla och duktiga! Är himla trött nu bara eftersom jag sov dåligt inatt!
Efter att Pocky åkt städa och tvätta jag lite och sen tog jag dagens pass framför mitt wii!

Söndag med shopping!

Igår var vi ju i Billesholm och kolla på Simon när han sjöng. Det gick bra, han gick vidare till finalen! Efter Billesholm blev det lite smått och gått framför fotbollen! Tyvärr gick det ju inte så bra : (.

Idag har vi shoppat jag har äntligen fått tag i en dopklänning till Linus, att det ska va så svårt att hitta en utan en massa krusiduller!

Snart blir det middag hos mamma och pappa!

Mysfredag

Så var det fredag igen! Idag har Sandra varit här hela dagen. Hon provade mitt wii active och blev både varm och trött! Det är faktiskt jobbigt och nu har jag Sandra som kan intyga det.

Annars tog vi det lugnt, käkade tacos till middag, sjöng och tramsa lite. Vid 20.30 körde jag jag hem henne och nu sitter jag å Micke och kollar på Road House det var typ 100 år sen sist. fan vad Patrick Swayze är ung!

Imorgon blir det att kolla på Simon i Billesholm och sen fotboll!

Frissan!

Har varit hos frissan dag! Det blev klippning av topparna och lite slingor i koppar och guld! Känns helt ok, ska bara tvätta håret och själv göra vid det. Blir alltid bättre då tycker jag! Linus var med mig hos frissan och Ella spenderade dagen hos Steffie, Tack för hjälpen! Sen blev det lite mat hos mamma och pappa innan vi körde hem till Micke!

Aj aj...

Skrev igår att jag tränat med mitt wii, säger bara en sak, jag har värsta träningsvärken i mina lår.Kan knappt gå!

Var på Baby café i förmiddas hos Linda på Sagobrunnen, det var trevligt. Alltid kul att träffa nytt folk!
Sen var jag på Maxi och handla lite och körde efter det till bvc med Linus, han väger nu 6020 gram och är 60 cm lång!
Min stora kille! Jag tror att värmen varit lite jobbig för honom han har inte varit sig själv tycker jag. Lite små gnällig och konstant hungrig. bvc tanten sa att det kunde vara värmen eller att han är inne i en tillväxt period eller kanske att mjölken börjar sina... Vi får se! Det blir nog bra!

Har hemsk huvudvärk så nu pallar jag inte skriva mer!

Underbara soliga dag...

Idag har vi haft besök av Marie, Isak, Lowe och Agnes. Det tyckte Ella var roligt, att få leka med sin gamla kompis.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag provade mitt nya wii spel jag fick igår, det var super jobbigt, det känns i låren kan jag säga!

Nu på kvällen satt jag ute på altanen, Linus låg och sov i vagnen, Ella lekte och Micke pula lite och bara njöt det var så härlgt skönt. Man ville att tiden skulle stå still! Härliga sommarkväll!!!

RSS 2.0