Ny blogg

Har skaffat en ny blogg! Följ mig gärna där!

www.tannus.se/sofiasblogg

Lek

Micke va iväg och fiska i helgen, 5 laxar fick han 2 av dom ska pappa få tillaga =). De andra 3 har han gett bort. Jag och barnen va ju hemma själva så vi spenderade helgen hos mamma och pappa =). På lördan var vi i stan med mamma, köpte jeans och tröja till Ella och en kofta till mig. I söndags kom Sandra hit och så gick vi bort till lilla lekplatsen sen tvinga jag henne kolla på Stekta gröna tomater för hon hade inte sett den.



Igår var vi på Ängelholms Hembygdspark tillsammans med Tina, Fredrik, Astrid, Linda och Elias. Ella fick med sig sin kompis Nelly så hon va oxå nöjd =). Vi hade en underbar dag med härligt väder och gott sällskap!














När vi körde hem fick jag ett sms att min nya fina jacka kommit så jag hämtade den och den är sååååå fin! Imorgon ska jag se om jag kan hämta me and i grejerna som skulle varit här igår....

Nu är det bara en vecka kvar tills vi ska testa Linus för att se om han är allergisk mot ägg.

Allergi

Under påskhelgen fick Linus smaka lite ägg, under em blev han alldeles prickig så vi mistänker att han inte tål ägg. Va hos husläkaren i tisdags för att få remiss för att kolla upp det. Han ska va helt äggfri i 2 veckor sen kan dom ta provet. Så vi får hålla tummarna att om han nu inte tål ägg, att det inte är så farligt och att han växer ifrån det! Fast jag tycker att hans prickar borde försvinna nu för han har ju varit helt äggfri sen i måndags, men jaja det blir nog bra!

skulle köpa pyjamas till Linus idag och blev så förbannad. Finns inga vettiga och fina pyjamaser för killar, de som va fina fanns ju självklart inte i hans storlek. Hittade i alla fall en mumin pyjamas på Lindex som va okej.... Jag kollade till och med på dom stora avdelningarna men där e de verkligen skitfula.

Lååångfredag

Tycker inte att långfredagen är så lång längre. Det va värre när man va liten för då hade verkligen allt stängt. Men nu är det ju öppet överallt.

Idag kommer mamma, pappa och co hit. Vi ska grilla lamm och måla ägg =). Jag längtar till maten det ska bli såååå gott *dregel*. Annars blir det lugnt. Ska göra lite muffins oxå.

Igår var vi på Fredriksdal på påskfest, här kommer lite bilder.








Usch och fy

Fy fan va livet kan va orättvist... Fick reda på att barnens nästkusin har fått leukemi.... Vet inte vad jag ska säga/skriva förutom att det är så hemskt =(. Denna familj har fått lida tillräckligt, för nått år sen så fick mormorn bröstcancer, för ett halvår sen fick man reda på att barnens andra nästkusin har hjärtfel och nu detta. Vi håller alla tummar och tår vi har för att detta går bra och att han snart är frisk. Tänker på er!

Idag är det skärtorsdag och det är påskfest på Fredriksdal jag och Linda ska åka dit med barnen, förhoppningsvis är det nått vettigt. Har aldrig varit där innan =). Ikväll ska vi hem till Borgelinarna, ska bli trevligt det va några veckor sen vi träffades.

RSS 2.0