Kompis

Idag ringde Ella till sin nya kompis helt själv och frågade om hon ville komma hit och leka, det ville hon och nu sitter dom och ritar, gör halsband och leker med Pippi-huset på en och samma gång. Det märks att de inte är så vana att leka med varandra de är så försiktiga och vill ändå göra allt på en gång.

Linus ligger och sover och när han har vaknat får vi väl gå ut en runda och följa kompisen hem!

Igår ringde dom från Babyland och sa att den nya vagnen kommit! Jippi, blir att vi åker på lördag och hämtar den!

Annars blir det en lugn helg, ska bli skönt har varit mkt nu några helger och det kommer vara fullt på helgerna framöver oxå så det ska bli skönt med en familjehelg!

Väla

Som sagt igår var det grill med föräldragruppen, det var jätte trevligt och vi satt ute och käkade. Ella fick en ny kompis som är lika gammal som hon. Vid 22 fick vi bege oss hem då Ella var så trött att hon knappt visste vad hon gjorde. Hon fick ett litet utbrott, slogs och skrek. Jag blev helt chockad för så illa brukar hon inte bete sig. Men hon är himla go ändå min lilla ängel!

Var ute lite och fixa i trädgården igår oxå, han inte med så mkt men lite ogräs rykte! Får se om jag kan ta kanter och framsidan i helgen, idag blåser det ju orkan och då tänker inte jag gå ut och dona!

Idag blir det Väla med mamma behöver strumpor till Linus och jeans till Ella! Får se vad vi hittar!

Grill

Idag är det dags för min föräldragrupp att träffas för första gången utanför bvc och med respektive! Ska bli roligt, vi ska grilla tillsammans så jag hoppas att vädret är på vår sida!

Ska försöka vila en runda idag, sov dåligt inatt. Jag blir så tjurig annars ;-)!

Får panik på dessa j*vla bananflugor, de är så äckliga och de är överallt! Död åt alla bananflugor!!!

Slappa

Idag är det tisdag och en riktig slappedag! Både barnen och jag har gått/krälat i jogging idag!

Mamma var här en runda innan och fika lite. Vi bestämde att vi skulle till Väla en runda på torsdag, måste köpa strumpor till Linus och en flugsmälla. Dom jäklarna är och surrar runt ens huvud hela nätterna! Gahhhh!

Lär inte hända mer idag som sagt, det är ju slappedag idag!

Det är rätt kul för Linus äter mer och mer nu! En halv burk mat ca och en hel portion gröt! Idag testa han även majskrokar, det va nog smaskigt för han tryckte i sig två stycken, ska testa med rån oxå!

Måndag!

Då var helgen slut och Mickes semester, tråkigt!

Har varit full rulle hela helgen så jag har inte pallat skriva, i lördags var det final för Simon och Malin, de kom trea, jag tyckte de var jätte duktiga! På kvällen var vi hos fam. Gaarde och åt middag, mkt trevligt som vanligt ;-).

Igår var det mamma och pappa för hela slanten!

Idag ska jag hem till Helena och fika! Kul, det var ett tag sen vi sågs!

Eftersom båda barnen fortfarande sover ska jag nu njuta an en kopp te!

Helsingborgsfestivalen

Idag var det att åka in till Helsingborg och kolla på Simon och Malin som skulle tävla i talangjakten. Självklart gick dom till finalen imorgon! 

Nu sitter vi här hos mamma och pappa och ska åka till Maxi och handla lite mat till kvällen!

Regn...

Vaknade och det öste ner! På ett sätt tycker jag faktiskt att det är lite mysigt!

När vi satt vid frukostbordet sa Micke: "Åhh, idag börjar golfen på tv!". När de orden var sagda åkte jag till Familia och köpte två smarriga deckare, så det bllir mys i soffan med en go bok när Micke tittar på golfen!

Igår var vi ju på tosselilla, det var super kul och Ella var helt lyrisk. Det blir nog en runda nästa sommar oxå!
På vägen hem från tosselilla får jag ett mess från Karolina där hon grattar på bröllopsdagen, oops det hade både jag och Micke missat! Grattis i efterskott älskling! Älskar dig!

Tosselilla

Idag blir det utflykt till Tosselilla med familjen Borgelin!

Hoppas vi har vädret på vår sida!

Harry Potter

Idag har vi beslutat oss för att ha Harry Potter maraton, vi måste ju ha det ajour i minnet om vi ska på bio!

Annars i helgen var det lugnt. I lördags firade vi Anna som fyllde 30, mycket trevligt med god mat!

Igår beställde vi äntligen vagn till Linus, det blev en Brio Sing. Men eftersom vi inte kunde enas om färg beställde dom hem en av var så vi får se dom live innan vi beslutar oss.





Bjuvsbadet

Idag var vi och badade med fam. Borgelin på Bjuvsbadet. Ella var lite smårädd för vattnet till en början men efter en stund släppte det mer och mer och till slut fick jag inte upp henne! Micke stack därifrån lite tidigare för han skulle till Båstad och fota lite tennis!

Vi andra var hemma vid 15 och själv var jag helt slut, ville bara lägga mig och vila men det tillät inte mina barn ;-)!

Hade behövt att ta tag i min trädgård den börjar växa igen, men jag orkar inte känns inte alls kul.

Imorgon blir det 30-års fest!

Grattis till Anna som fyller 30 idag!

Välkommstmiddag!

Idag kommer Steffie hem från Grekland så det blir middag hemma hos mamma och pappa, vi får ju välkomna henne hem :-)! Pappa ska laga lite smått och gott, jag längtar!

Annars har det inte hänt så mycket idag, vi var och handla på maxi innan. Tro mig det behövdes, det var tomt här hemma och så var vi ju tvugna att köpa hem lite gröt och burkmat nu när Linus gubben har börjat med smakportioner!

Första teskedarna åt han igår och idag fick han lite till, han slukar inte det direkt men han spottar inte heller! Vi får se hur det går. Ikväll ska han få testa lite gröt oxå!

Innan vi kör till mamma o pappa får vi köra inom babyland, kom på att jag har inga haklappar och matningsskedar till Linus så vi får köpa på oss lite nu igen ;-)!

Morotspuré

Morotspuré var det första Linus fick smaka på idag!



Linus 4 månader!

Igår vid frukost, eller frukost vi gick upp 10.30, kom vi fram till att vi måste göra nått. Micke ringde kusinerna i Skånes Fagerhult och kollade så att de var hemma, vi tog med oss fika och körde upp! Dessi och Alicia var oxå där, kul att se hur två så små barn ändå interagerar med varandra, de va så söta!

Efter en mkt trevlig fika och pratstund blev klockan mycket och det var dags att bege sig hem.

Klockan 18 var det middag hos fam. Borgelin, vi snacka skit, spela lite spel och barnen lekte för fullt. Mycket mysigt!

Idag är Micke och Magnus och spelar golf, själv ska jag snart till Ina och äta lite frukost och sen lämna Ella där en liten stund medans jag och Linus åker till bvc, tyvärr är det semester stängt här i Mörarp så vi får åka till Påarp istället!

Annars ikväll ska vi till Kollebäckstorp och lämna tillbaka takboxen och hämta Eriks data som pajjat. När vi ändå är där passar vi på att äta lite mat oxå!

Fatta att Linus blir 4 månader idag! Det innebär att det är dags att börja med smakportioner! Kul!!!

Hemma igen!

Så var man hemma efter en långweekend i Stockholm! Det var skönt att komma iväg men oxå skönt att komma hem!

På torsdagen när vi kom fram åkte vi till Nacka Forum direkt efter incheckning. Centrumet hade växt enormt sen det öppnade och vi var där (vi bodde strax bredvid), där blev det i allafall lite shopping och käk. Mega trötta som vi var efter ett antal timmar upp blev det en snabb dricka i hotellbaren och sen nanna kudden.

Fredagen började med hotellfrukost, den var god men tyvärr var det så mkt folk så man kom inte åt allt och så var det lite rörigt tyckte jag, man fick gå igenom tre rum för att få med allt. Efter frukost var det dags att inta stan! Det blev shopping och barnen var dom som fick! Sällan ;-)! På kvällen promenerade vi till Gamla stan och käkade på restaurang, blev lite besviken på maten faktiskt. Men annars är det himla härligt att promenera där!

På lördagen skulle Micke fota bröllop så han sa hejdå vid 9.30, vi andra käkade lite frukost och gick sen till stan och shoppade lite till ;-)! För en gångs skull handla jag lite till mig oxå! På eftermiddan åkte vi in till Gröna lund, Sandra och Simon köpte åkband och åkte satan, vi andra var inte jätte sugna på att åka! Ella var helt lyrisk och ville åka hela tiden!

Söndag- dags att åka hem, men först en runda till Skansen. Ella tyckte det var jätte roligt men vi andra var väl måttligt roade, men så var det oxå för Ellas skull vi var där! Efter 3 timmar på Skansen så startade resan hem mot Mörarp!
En mkt trevlig resa!

Just det! Stackars Meffi som låg på sjukhus i Grekland igår på grund av en dum magbakterie! Tänker på dig Sister!

Stockholm

4.45 ringde klockan imorse! Det var dags att gå upp, göra vid sig själv och barnen och sen bege sig mot Stockholm. Både Ella och Linus var super duktiga i bilen det gick över förväntan! Till Ella hade vi lånat en bärbar dvd, så hon tittade på film mestadelen av resan! Det var ett himla tråkigt väder när vi kom fram så vi åkte till våra gamla hemtrakter, Nacka Forum. Blev lie shopping ;-) och lite mat! Nu sitter vi på hotellrummet, Ella är oroväckande pigg, Linus sover, Micke kollar på tv och jag ska nanna kudde!

Imorgon blir det stan med shopping och en runda i gamla stan!

onsdag *uppdat.*

Igår var det som sagt min ängels födelsedag! Helt sjukt att tiden går så fort! Vi var en runda i Lund och så var vi och hämta takräckena till bilen i Höllviken, på vägen hem åkte vi inom Mickes jobb för dom hade ringt honom och behövde hjälp. Trötta mig!!! Ursäkta, han har faktiskt semester!!! Helt plötsligt var klockan mycket och vi fick bege oss hem och fixa tårta för vi skulle ju ha tårtkalas! Mormor, morfar, mostrar, morbror, Micke 2, farmor, farfar och faster kom och firade Ella! Hon fick många fina presenter!

Idag är Micke och Ella iväg och lämnar partytältet och hämtar takboxen i Kollebäckstorp. Jag och Linus är hemma och städar och fixar inför Stockholmsresan imorgon. Det ska bli så gott att komma hemmifrån, känner verkligen att jag behöver det, bara en så simpel sak som att kunna sätta sig vid en färdig frukostbuffé!

16.00:

Håller på att packa inför resan. Hjälp vad det är svårt! Får ju ta med mig dubbla uppsättningar kläder till barnen, beroende på väder!

 

Ella 4 år!

Idag fyller min ängel 4 år!

Grattis Ella Bella Bus!

Älskar dig!


Kalas

På tisdag fyller min ängel 4 år. Shit vad tiden går! Men iallafall, så var det dags för Ella att idag ha sitt allra första barnkalas! Hon var super lycklig, det var så härligt att se! Hon fick massor av fina presenter, hon bjöd på korv och tårta. Hon hade själv fått bestämma att hon skulle bjuda på banantårta!

Efter kalaset åkte jag, Ella och Linus tillsammans med Sandra och Micke 2 (som var här och hjälpte till) hem till mamma och pappa och käkade tacos, mums! Micke var iväg och spela golf. Efter tacos och efterrätt åkte vi hem för jag var helt slutkörd efter kalaset! Trodde Ella skulle vara trött men icke! Klockan är nu 22 och hon är fortfarande uppe och leker med sina presenter!


God mat och mys!

Igår var det full rulle! Ella lekte med grannpojken i 2 timmar och sen var det dags för fam. Gaarde å komma och käka litta! Det var mkt trevligt, som den gamla goda tiden vi satt och snacka skit till 01 på natten. Barnen badade i poolen och lekte fint hela kvällen! Vid skymningen blev vi anfallna av en Tordyvel armé!

Idag var Micke iväg och fotade bröllop på dan, när han kom hem var han lagom varm så han och Ella slängde sig i poolen!  Efter lite bad blev det lite grill och nu sitter vi hela familjen och kollar på Sommarkrysset, fixar inte herr Blom riktigt.

Imorgon ska Ella ha sitt första barnkalas, ska bli spännande!






Ännu en varm dag!

Kom på att jag glömde skriva en sak igår, jag var för trött och varm!
Igår rullade Linus från rygg  till mage , han gjorde det två gånger igår men idag har han bara tagit sig till "sidan" eller vad man ska säga! Tyckte det var duktigt av min lilla kille!

Annars idag har det inte varit så mycket, jag och barnen var en runda på maxi och handlade, fy tusan vilken pärs! Ella var på sitt värsta bushumör och körde rally med sin vagn mellan gångarna och jag sprang efter och skrek och gapa, vilken syn det måste varit ;-). Dyrt blev det också, eftersom alla inte har hört av sig vet jag ju inte hur många som kommer på kalaset vilket har resulterat i att jag fått handla lite extra. Tycker det är lite dåligt att inte osa! Ella hittade tallrikar och plastglas med Tingeling på så de ville hon ju ha och det är ju allra första kalaset hon har så det va ju klart att jag inte kunde göra henne besviken!

Kom på innan att jag inte tyckte det va så bra att Micke tagit semester samtidigt som Sandra, för så börjar ju båda jobba sen, men då har ju mamma semester så då får kanske hon hålla mig sällskap ibland!

Nää, ska kolla så inte maten bränner vid!

Slappedag!

Idag har det varit värsta slappedagen! Sov jätte dåligt och vaknade med värsta huvudvärken, tyvärr ville den inte ge med sig utan har varit min trogna följeslagare hela dan!

Annars har det som sagt inte varit nått speciellt idag. Vi har tagit det lugnt, Ellahar badat lite och jag har solat lite.

RSS 2.0