Gympa

Igår var det gympa dax för Ella, det var första gången och Ella var helt till sig. Hon tog på sig sina nyinköpta gympakläder och var himla stolt.

När vi kom dit var det samling med lite rörelse, jag ser på henne att hon inte är helt 100. Hon har fingrarna i munnen och är super blyg och tittar ner i golvet. Efter ett tag ser jag att kompisen Emma pekar var jag sitter och så springer hon till mig. Får ur henne att hon är rädd för att alla tittar på henne =). Efter lite lirkande får jag henne till att va med på stationsgympan om jag går med henne. Efter ett varv när hon kommer på att hon kan och att det inte var så farligt lyser hela ansiktet upp på henne! Sen var det dags för avslut med lek, dans och avslappning och det var hon med på utan mig, men hon höll krampaktigt i Emmas hand, stackars Emma =)!

När vi gick därifrån förklara jag för henne att jag inte får vara med nästa gång men hon sa att hon ville dit igen och att hon tyckte det var kul. När Micke kom hem och fråga hur det varit sa hon att det var roligt men nästa gång får inte mammorna och papporna vara med =). Vi får se hur det går men jag håller tummarna för hon tyckte det va kul ju!

Min söta lilla Ella som är super tuff när det passar henne!



Idag händer det annars inte så mycket, ska på 6-månaders kontroll med Linus. Shit vad tiden går! Kan inte fatta att det är ett halvår sen imorgon som han kom till oss!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Och du dissar tårtan !! Fy !!

2009-09-14 @ 09:43:40
Postat av: Micke

hihi.. så söt hon är lilla Prima ballerinan. =) Hoppas det går bra nästa gång så hon vågar ta för sig lite mer.

2009-09-15 @ 00:58:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0