pulka, pulka

Idag fick jag sovmorgon! Gottigott va det!

Efter en snabb dusch imorse åkte vi upp till Mickes föräldrar för att åka pulka, vi gick ca 2 km till "backen" så kom vi dit så va det ingen backe utan en liten slätt men Ella hade kul ändå =). 2 km hem igen och sen va men trött och sne i hela kroppen. Linus tyckte det va så jobbigt att han somnade sittandes i sin pulka 100 m innan vi kom fram till Mickes föräldrar igen, lite söt faktiskt =). Efter en lätt lunch va vi tvugna att åka hem för vi var tvugna att handla innan det va dags att bege oss hem till fam. Borgelin för middag.

Både Linus och Ella somnade i bilen på väg till Maxi så Micke satt kvar i bilen medans jag power handlade =). Kan tänka mig att han tog en power nap han med ;-).

Hemma hos Ina och Magnus fick vi gödkalvs filé med klyftisar och sås, mycket gott som vanligt. Vi hann även med att spela ett spel innan vi fick gå hem för att Linus va super trött och mamma med faktiskt =). Innan vi gick hann Linus ta sönder en porslins tallrik som låg i Emmas rum och så skar han sig på fingret så det blödde =(. Fick sätta på plåster för det ville inte sluta men det drog han av så vi fick sätta två plåster som ett kors för att han inte skulle få av det med.

Nu blir det till att gå och sova för imorgon blir det bio med världens bästa dotter!





Bilder tagna av Mickael Tannus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0