Söndag igen...

Så var det söndag igen, denna helgen har vi inte gjort ett jota. Micke har mycket att göra på jobb så han har jobbat hemmifrån hela helgen. Ella har också suttit på hans kontor och hjälpt honom att jobba, det vill säga hon har suttit vid den bärbara och spelat spel =). Själv har jag läst ut min bok jag fick av mamma och pappa i julklapp, Dan Brown's Den förlorade symbolen. Mycket bra va den, vissa partier va lite sega men inte så att man inte kom igenom dom =). Undrar om dom kommer filmatisera den boken med?

Idag har jag tagit ner det sista av julfixet, dvs alla stjärnor och ljusstakar i fönstrena och julgardinerna. Det enda jag inte har plockat ner är utebelysningen men den får vara kvar ett tag till =). Tycker det är fint nu när det är snö och man har lamporna som lyser upp.

Snart ska jag packa ihop Linus väska för det blir som vanligt söndagsmiddag hos mamma och pappa. Ryktet säger att det blir köttfärslimpa. Pappa skulle lägga in gurka för han vet att Micke tycker om hemmagjord inlagd gurka.

Nästa vecka är det tillbaka till verkligheten på riktigt. Ella börjar på dagis igen på tisdag och jag ska ta tag i mig själv. Sluta med allt småätande och sluta dricka läsk på vardagar. Tror att tantgympan börjar nästa vecka oxå, måste kolla upp det. Ska se om jag kan komma igång med mitt wii igen... Va duktig jag låter =).


Linus blir kittlad av morbror Simon


Ella tycker helt plötsligt att Linus leksaker är bättre än hennes =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0